divendres, 17 de febrer de 2012

El Diari de Tarragona MENTEIX!

Els representants dels treballadors i les treballadors de la URV volem fer pública la indignació dels nostres companys per les informacions falses i tergiversades que s’inclouen en l’edició d’avui del Diari i, especialment, pels comentaris denigratoris que signa el director a la seva columna d’opinió.

Els treballadors i les treballadores de la URV estem preocupats i ens estem mobilitzant per evitar que les retallades que, des de fa anys, ens imposa la Generalitat de Catalunya desmantellin la universitat. La nostra preocupació principal és mantenir els llocs de treball perquè, des de fa mesos, s’està fent fora a companys ja que no se’ls ha renovat el contracte de treball, malgrat els anys d’experiència i perquè està previst reduir 4,5 milions d’euros en personal l’any 2013.

Exigim una rectificació pública al Diari de Tarragona i al seu director, Josep Ramon Correal,  i que tractin amb el respecte que es mereix la nostra feina com a empleats públics, que ha contribuït a fer gran la nostra universitat, la universitat pública de Tarragona.

CCOO, UGT i PASI de la URV


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada