dimecres, 21 de març de 2012

No-acció a l'acte doctor honoris causa

Ahir diversos membres de la Junta de PAS-F i el Comitè de PAS-L es van reunir al rectorat per valorar la situació actual i les mobilitzacions que s'organitzaran properament.

Finalment es va decidir no entrar a l’acte d’investidura de doctor honoris causa de la URV i informar al rector d'aquesta decisió. Amb aquesta no-acció es pretén mostrar al rectorat la nostra disposició per tractar els temes en una taula de negociació.2 comentaris:

 1. El divendres 16 de març el gerent de la URV va enviar un missatge a tot el PAS on parlava de la transparència a l’oferir informació a tots els col•lectius (quan la única transparència que coneix es la de les aigües del Francolí), i parlava de l’aplicació de la normativa legal (una aplicació d’una llei no publicada).
  També parlava de què s’està negociant amb els representants sindicals (quins?, els de la URV o els de la CEOE?)
  A més, de forma excepcional el PAS podrà gaudir d’assumptes propis per Setmana Santa (excepcional? El que es excepcional seria no poder-los gaudir).
  Com a resum, la gerència de la URV com a mesura preventiva vol que es compleixin futures lleis, i tot amb transparència i il•lusió.

  ResponElimina
 2. Mentre aprova retallades en plantilla, la URV adjudica obres d'ampliació de campus Vila-seca per una considerable quantitat de diners, tal i com es veu a la licitació que va fer.

  http://www.croem.es/web20/CROEMMedioAmbiente.nsf/xPage.xsp?documentId=7901B9C473A286BFC1257903003EECDF&action=OpenDocument&SessionID=CY8KJQLEE2

  Per donar cabuda a ensenyaments que segons diu El PAIS, ahir, possiblement desapareixeran per no tenir alumnes.

  "La reorganización de las carreras se iniciará el próximo curso, pero el responsable de Universidades insistió en que el proceso se haría con el consenso de los centros. La mayoría de estos se mostró ayer favorable a poner la lupa sobre los grados con poca demanda y solo la Rovira i Virgili (URV) reivindicó que el peso de la decisión recaiga en las universidades. Este centro de Tarragona se muestra reticente a renunciar a la decena de grados (entre ellos Periodismo, Comunicación, Publicidad o Geografía) que no llegan al cupo de los 40 alumnos, porque no los han ofertado. La URV reta a la Generalitat y asegura que si se plantea su eliminación aumentarán la oferta de plazas para el próximo curso hasta superar el mínimo necesario."

  Per què hi ha diners per construir més edificis, amb utilitat futura discutible, i no hi ha diners per cobrir una baixa laboral???

  ResponElimina