dilluns, 26 de gener de 2015

Acord a la Mesa de la Funció Pública: l'Administració pagarà els 44 dies de la paga de desembre de 2012 el proper mes de març


A la reunió de la Mesa General de Funció Pública que s'ha fet aquest matí s'ha arribat a l'acord de que l'Administració pagarà els 44 dies (un 25%) de la paga de desembre de 2012 el proper mes de març. Aquest acord dóna la raó als sindicats que, com CCOO, van optar per defensar la negociació col·lectiva i la mobilització perquè tothom i sense excepcions recuperés el 25% de la paga de desembre de 2012.

CCOO exigim al Govern de la Generalitat que segueixi negociant la recuperació de les condicions laborals dels empleats públics. Un cop aconseguida la recuperació de la paga del 2015, de la restitució del 100% de la jornada i el salari del personal interí i de part de la paga de 2012, ara cal establir un calendari de negociacions per recuperar les condicions laborals i socials que ens van arrabassar de forma unilateral, per decret, des del 2010. 
A la reunió de la Mesa de la Funció Pública, CCOO hem plantejat la necessitat d'establir un calendari per negociar els punts que tenim pendents:
  • Convocatòria d’oferta pública d’ocupació per recuperar part dels més de 10.000 llocs de treball perduts en els darrers anys i per reduir el percentatge de treball en precari.
  • Recuperació del Fons d’Acció Social.
  • Millorar i estendre a tots els treballadors i treballadores de la Generalitat les mesures de conciliació de la vida laboral i personal.
  • Acordar l’establiment d’un calendari de negociació per recuperar poder adquisitiu, la part pendent de la paga de 2012 i les pagues de 2013 i 2014.
CCOO mantindrem la pressió i la mobilització durant la negociació, ja que estem decidits a seguir lluitant per la recuperació dels nostres drets i dignitat.

1 comentari:

  1. Els laborals també rebran els 44 dies tot i haber meridat més???

    ResponElimina