dimecres, 9 de desembre de 2015

#EmpleatsPúblicsenLluita: exigim els nostres drets!!

EXIGIM EL QUE ES NOSTRE!

Fins ara...
Exigint la negociació...
L’any 2012 el govern de la Generalitat es va afanyar a retallar el salari i les condicions de treball dels empleats públics igual que el va fer el govern espanyol. Increment de jornada, eliminació de la paga extra, retallada de plantilles prohibint cobrir les jubilacions...
Ara que tant el govern central, les administracions locals de Catalunya i 14 comunitats autònomes estan retornant part dels drets que ens van arrabassar el 2012.
A la Generalitat, CCOO, IAC i UGT  hem demanat, des del mes de setembre, una reunió de  la Mesa de la Funció Pública per negociar els terminis d’aplicació del retorn de drets als empleats de la Generalitat. En concret, la proposta sindical era ―i és―:
     Retornar la resta de la paga de 2012 durant els exercicis 2015 i 2016
     Deixar sense efecte l’Acord de Govern de març de 2015 que impedeix el retorn efectiu de la paga. 
     Poder gaudir dels dies de permís i vacances per antiguitat amb efectes de 2015 i al llarg de 2016.
     Increment salarial, pel 2016, de l’1%  a tots els treballadors i en tots els conceptes salarials per normativa bàsica estatal.
     Establir un calendari per seguir negociant la resta de reivindicacions.
A la Mesa d’universitats hem fet les mateixes reclamacions i hem afegit a més la extensió al PAS de la taxa de reposició del 100% que s’ha aconseguit pel PDI. Fins i tot les universitats s’han sumat a aquesta exigència a la Generalitat, però
... ens trobem amb un govern prepotent i mentider
El govern no va fer la primera convocatòria de la mesa de la funció pública fins el 6 de novembre, i ni en aquesta reunió ni en les següents dels dies 13 i 23,  ha fet cap proposta seriosa que ens permeti recuperar drets. La proposta governamental es limita a:
     Un  dia de permís el 2015 i un altre el 2016 a partir del 6è trienni.
     Cap compromís concret sobre la paga extra de 2012 i la recuperació de la resta de dies.
     Increment salarial de l’1% pel 2016.
En resum, nosaltres volem negociar com es fan efectius els drets i  el govern vol “negociar” els drets. Però...... els nostres drets son irrenunciables. Els nostres drets no son una mercaderia que pugui utilitzar el govern per quadrar comptes. Per tant, el retorn de la paga i la reposició dels dies no es negociable. És negociable els terminis d’aplicació del retorn.
L’argument principal del govern per negar-se a la negociació és que no pot atendre les nostres peticions perquè està en funcions i no pot comprometre governs posteriors. Menteixen.
El DOGC publica cada dia decisions preses per aquest “govern en funcions” que hipotequen, no ja el proper govern, sinó els tres o quatre següents i que sumades comprometen molts més diners del que suposa la paga.

Davant aquesta situació de bloqueig, CCOO, i la resta de sindicats, no hem parat ....
Hem fet arribar les nostres demandes  a la Consellera i  al President.
Ens hem reunit  amb tots els grups parlamentaris i hem aconseguit   que facin  una iniciativa parlamentaria que insti al Govern el retorn dels nostres drets.
Hem fet  concentracions de protesta davant el Palau de la Generalitat.
La representació sindical a la Mesa, les diferents Juntes de Personal i Comitès d’Empresa  ens varem tancar la nit del  23 al 24  per exigir al govern el retorn a la Mesa de negociació i una resposta positiva  a les nostres demandes.... i des d’ara
Participació i lluita...
     El dia 10 de desembre, concentracions als centres de treball.
     Dia 15, concentracions a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa.
... pels nostres drets
     Tenim el dret a percebre el sou íntegre perquè fem la nostra feina.
     Tenim dret als dies perquè no ens podem treure el dret de conciliació .
     Tenim el dret a recuperar el  que ens han arrabassat en els darrers anys.
     Tenim el dret a que aquest Govern compleixi la seva part del contracte amb els treballadors i treballadores.
     Tenim dret a reposar les baixes per jubilació i a una plantilla a l’alçada del servei que ens reclama la societat.

Lluitem! Ho aconseguirem perquè es nostre.

Dimecres, 10 de desembre
Concentració a les 13.30 h a les portes dels centres de la URV

Dimarts, 15 de desembre
Barcelona     Pl. Sant Jaume  17.30 h
Girona   Pl. Pompeu Fabra, 17.30 h
Lleida          P. de les Coromines, 18 h
Tarragona   Balcó del mediterrani, 18 h
Tortosa       C/ Montcada, 22, 17.30 h

1 comentari:

 1. Hey guys, Get your ex back fast with the help of a real and genuine spell caster called Dr.Unity.
  I'm so excited my broken Marriage has been restored and my husband is back after a breakup, After 2 years of marriage, me and my husband has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to California to be with another woman. i felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart, my heart was filled with sorrows and pains because i was really in love with my husband. Every day and night i think of him and always wish he would come back to me, I was really upset and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Unity can help get ex back fast. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a (Love spell) for me. 28 hours later, my husband really called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day,with lots of love and joy,and he apologized for his mistake,and for the pain he caused me and the kids. Then from that day,our Marriage was now stronger than how it were before,All thanks to Dr Unity. he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr Unity real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need your Ex back or your husband moved to another woman, do not cry anymore, contact this powerful spell caster now. Here’s his contact: Email him at: Unityspelltemple@gmail.com ,
  you can also call him or add him on Whats-app: +2348071622464 ,
  his website:http://unityspelltemple.yolasite.com .
  Jessica, 26 years, Texas, USA.

  ResponElimina