La Junta PDI de la URV convoca una assemblea virtual (MSTeams) de treballadors i treballadores. És important sentir la vostra veu abans de Consell de Govens en els que s’aproven normatives que afecten les nostres condicions laborals.

Aquí teniu l’enllaç de la reunió: Assemblea PDI: 26 d’abril, 12.00 h

En breu experimentarem l’efecte dels canvis normatius que l’equip de govern ha fet durant l’estat d’alarma: disminució de la presencialitat, augment de l’encàrrec docent a 32 ECTS, augment de la dimensió dels grups o canvis per les reduccions per càrrecs. Aquestes mesures es van aprovar amb el recolzament majoritari dels membres del Consell de Govern però van tenir l’oposició frontal de la part social perquè tenen un efecte negatiu sobre les condicions de treball del PDI.

Al Consell de Govern del 28 d’abril s’aprovarà normatives que afecten a les comissions de servei i al professorat visitat, una figura que es vol convertir en un falsa via d’entrada del professorat interí o substitut

Aprofitarem l’assemblea de PDI per recollir les vostres preocupacions sobre la renovació de la plantilla (cada vegada més envellida), les moratòries en les desvinculacions acadèmica, el “nou” Pacte de Dedicació o la docència del curs 2021-2022. Sobre aquest darrer punt el Consell Interuniversitari de Catalunya ja ha declarat el proper curs com excepcional, amb augment de la presencialitat, però… estarem vaccinats?

Vine a l’assemblea a fer sentir la teva veu. T’hi esperem!