Tasca sindical

PDI

"Associeu-vos i sereu forts, instruïu-vos i sereu lliures, estimeu-vos i sereu feliços"

Josep Anselm Clavé

La missió principal d’un sindicat és organitzar els treballadors i les treballadores per defensar els seus drets i construir-ne de nous. Aquest ha estat l’objectiu bàsic de la Secció Sindical de CCOO a la nostra Universitat des de la seva creació, quan érem encara una divisió de la UB. Des dels inicis, CCOO hem estat el sindicat majoritari gràcies a la confiança del personal de la nostra Universitat i, és per això que hem liderat les iniciatives de millora de les condicions laborals i socials que s’han anat implementant al llarg dels anys.

La Secció Sindical de CCOO a la URV organitzem, de manera conjunta i unitària, treballadores i treballadors dels quatre col·lectius de la nostra Universitat. Formem part de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya i ens coordinem amb les estructures organitzatives que ofereix el sindicat en els seus diferents àmbits, molt especialment, amb el Secretariat Interuniversitari de CCOO, que agrupa les CCOO de les set universitats públiques catalanes.

Volem seguir vetllant per la recuperació i el compliment dels drets col·lectius, a l’hora que promocionem la participació de les companyes i companys per millorar les condicions laborals, socials i econòmiques. També treballem, més enllà de l’àmbit de la Universitat, per aconseguir una societat amb una major qualitat de vida i una major justícia social.